Агроспецпроект, ПП

Агроспецпроект, ПП

Компанія Агроспецпроект виробляє якісні консерви бобової групи, і впевнено утримує провідні позиції на даному сегменті ринку.…

Телефон: (044)451-58-46, (050)442-82-51, (095)585-63-95
Email: agrosp@ukr.net
Веб сайт: agrosp.com.ua
Адреса: 03022, м. Київ, вул. Жуковського, 17/25

Компанія Агроспецпроект виробляє якісні консерви бобової групи, і впевнено утримує провідні позиції на даному сегменті ринку. Пропонує споживачам смачну і корисну продукцію на взаємовигідних умовах співпраці. В підприємство інвестовані передові технології, що дає можливість займати перші місця в Україні за обсягом виробленого товару. Також фірма має досвід роботи у виготовленні солодкої кукурудзи, і реалізує цей продукт за доступною вартістю. При цьому організація дотримується порядку санітарно-технічного контролю при виробництві, а також під час зберігання і в період реалізації продукції.

Консервування — це процес, який застосовується для збереження харчового продукту. Полягає в знищенні мікроорганізмів, що можуть розвиватися в товарі, і викликати його псування. Процедура містить теплову обробку продукції, що поміщається в герметично закорковану тару. Залежно від величини активної кислотності й вмісту сухих речовин, консерви ділять на різні групи.

На українському ринку компанія знаходиться з 1996 року, і вважається лідером з виготовлення солодкої кукурудзи та бобової групи консервів в країні. Асортиментний ряд охоплює консервну продукцію з горошку, кукурудзи й квасолі. Переробним центром є Золотоніський консервний завод, що розташований в Черкаській області.

Досконалі технології консервів

Основним призначенням харчових продуктів є максимальне наповнення організму людини корисними і збалансованими для засвоєння речовинами. Здорове харчування створює сприятливі умови для нормального функціонування організму і захищає його від несприятливих впливів зовнішнього середовища.

Випуск вітчизняних харчів промислового виробництва по групі консервів становить певну потребу в населення. Тому необхідно здійснювати ряд заходів з розробки та впровадження прогресивних технологій і збільшення обсягів виробництва консервів на промисловій основі.

Основні переваги продуктів промислового випуску:

  • гарантована хімічна, мікробіологічна безпека;
  • відповідність особливостям метаболізму і травлення;
  • оптимальний ступінь подрібнення;
  • висока якість і безпека сировини;
  • широкий спектр застосовуваних компонентів.

 

Стабільне виробництво не залежить від сезонності та може бути забезпечено тільки при наявності сировини високої якості, тобто з напівфабрикатів асептичного консервування, отриманих із застосуванням прогресивних технологій і за спеціально розробленими рецептами з урахуванням особливостей кожного організму.